Op zoek naar een nieuwe bestermming of Avontuur?

Het Kola Schiereiland is prbeautiful en filled met miracles.

EnglishРусскийDeutchAlgemeen:
Home pagina
Historie
Boek Nu!
Zomer activiteiten:
4x4 off-road
Fietsvakanties
Wandelvakanties
kajakvakanties
Raftvakanties
Avontuurvakanties
Busexcursies
Autorondreizen
Ecologische reizen
Visvakanties
Mineralogie reizen
Treinreizen
Winter activiteiten:
4x4 Winter Off-road
Skivakanties
Langlauftochten
Sneeuwscooter safaris
Winteravonturen
Extra services:
Accommodaties
Campings
Autoverhuur
Visa support
Aanbiedingen:
Festival v/h Noorden
Ski Maraton
Vakantie Overzicht!
Sitemap
Updated:
Apr-2015

Welkom in Apatity
De grootste wetenschappelijke centrum van de Kola-schiereiland

 

Logo of Apatity on Kola Peninsula kolatravel history Apatity Scientific Centre Academy Geological mining Apatite Institute Geology Museum of minerals Kola Peninsula Russian LaplandDe stad Apatity werd opgericht in juli 1966. De medewerkers van de "Apatiet" onderneming, wetenschappers en geologen leven in Apatity. Door het formaat Apatity is de tweede grootste stad van Moermansk regio met een bevolking van 70 duizend.

 

Apatity is het grootste wetenschappelijke centrum in het noorden van Rusland, met inbegrip van negen instituten van de Russische Academie van Wetenschappen; het Kola-Wetenschappelijk Centrum van de Academie van Wetenschappen met de geologische, Mining, Chemical, Technologie van zeldzame elementen en de Mineral Resources instituten. Speciaal tijdens het laatste decennium heeft Apatity uitgegroeid tot een belangrijk educatief centrum van de regio Moermansk met open takken van vele Russische instellingen voor hoger onderwijs.

View on Apatity Kola Peninsula Kolatravel history Apatity Scientific Centre Academy Geological mining Apatite Institute Geology Museum of minerals Kola Peninsula Russian LaplandHet Instituut voor Geologie heeft een uitstekend museum met een prachtige collectie van minerale exemplaren van het schiereiland Kola. De Polar Experimental Station van All-Unie Instituut van planten is niet ver van Apatity gelegen. Het werd opgericht in 1923 en de eerste directeur van dit station is uitgegroeid tot de voorzitter van de Estlandse Academie van Wetenschappen. Sommige soorten aardappelen, die hier zijn geselecteerd, zijn ook niet alleen bekend in het uiterste noorden, maar ook in Midden-Azië, Kamchatka, in de andere regio's van ons land en zelfs in het buitenland.

Veel interessante tentoonstellingen te dragen in de ontwikkeling van de economie, ondernemerschap en folk ambachten worden uitgevoerd in Apatity.

© 2002 -2015 Copyright Kola Travel Plc